Helt ny Serie 8 med indbygget 4G

Vi er glade for at kunne introducere vores helt nye overfalds- og tryghedsalarm med indbygget 4G og 2-vejs kommunikation.

Serie 8 og henvender sig fortrinsvis til den professionelle, som har brug for en yderst effektiv og meget holdbar alarm. Selvom Serie 8 har mange funktioner, er den holdt i et meget enkelt design. Derfor er der kun to knapper på alarmen, én til at tænde og slukke for samt én stor SOS-knap på fronten. Således kan SOS-knappen findes lynhurtigt og man får dermed hurtigt hjælp. Sådan mener vi det skal være – Enkelt og ligetil.

Serie 8 er testet i samarbejde med en af Danmarks største P-selskaber for at sikre, at holdbarheden og funktionaliteten er helt i top. Derfor kan vi med god samvittighed give Serie 8 vores varmeste anbefaling, ønsker man personlig sikkerhed i absolut top-klasse.

Serie 8 blev lanceret i løbet af sommeren 2019. Skal din virksomhed være nogle af de første i Danmark, med en 4G overfalds- eller tryghedsalarm, Så forudbestil din alarm nu på tlf. 8643 9100. Vi sidder klar på telefonen fra kl. 9.00 – 17.00 såfremt du har nogle spørgsmål.