GSA Secure introducere i dette efterår en ny konkurrence forklædt som en lille “sikkerhedsquiz”. Formålet er at udbrede kendskabet til vores Overfalds – og Tryghedsalarmer. Ved at lave det som en quiz håber vi, at mange flere vil øge kendskabet til vores alarmenheder – på bare 2 minutter. Det gør ikke noget, at det også er lidt sjovt at tænke sikkerhed ind i virksomhedens hverdag. Mange virksomheder bruger rigtig mange ressourcer på at holde udbudne gæster væk fra virksomheden. Men ikke alle har fokus på, hvor nemt det er at sikre sine medarbejdere hurtig hjælp ved overfald eller ulykker på jobbet. Dette vil vi gerne sætte mere fokus på.

Ta’ Sikkerhedsquizzen bestående af en kort række spørgsmål, hvor du får klar besked med det samme, om du er klædt på i forhold til brug af Overfalds- eller Tryghedsalarmer i virksomheden. Quizzen er lavet med et glimt i øjet og for at du kan få indblik i, om din arbejdsplads kunne have gavn af en alarm. Klik på knappen, når du er klar til at tage quizzen. Testen er 100% anonym og vi kontakter dig kun såfremt dette ønskes. Eller, hvis du ønsker at vinde dette flotte sikkerhedsnet med lidt mundgodt?

Du kan deltage i quizzen ved at klikke på dette link: https://gsasecure.dk/sikkerhedsquiz/