Det korte svar er: Ja det kan man godt!

Som noget helt nyt kan du nu bestille et klippekort hos GSA Secure. Med et klippekort tilkøber du på forhånd et antal alarmkørsler med et privat vagtselskab. Det betyder, at du kan nøjes med enten Tele Alarm- eller Kombi Alarm abonnement til din virksomhed. Klippekortet virker til både overfaldsalarm og tryghedsalarm. Således kan du spare på abonnementet hver måned. Alternativet til klippekortet er at bestille VIP Alarm abonnementet, hvor alarmkørslen er inkluderet i prisen. Alarmkørslen varetages af private vagtselskaber som er fordelt over hele landet.

Klippekortet fås i 4 forskellige størrelser 3, 5, 7 og 10 klip. Du definere, hvilket klippekort som passer din virksomheds behov bedst. Jo flere klip dit klippekort er på, jo større er din besparelse.