Det er sikkert og nemt med GSA App'en...

"Til min alarmenhed hører en app til, som viser min nøjagtige position. Det betyder, at hjælpen hurtigt kan finde frem til mig, hvis der er behov for det."

Det er smart og nemt med GSA Secure App

Thomas DkPS

Alarmplatformen er måske din redning

Til at styre alarmsystemet har vi udviklet Alarmplatformen, som er et stykke avanceret software, som på få sekunder koordinerer kommunikationen imellem den der aktivere alarmen, alarmcentralen og videre ud til vagterne eller Politiet.

Alle alarmenheder har tilhørende app

Til alle GSA Secure alarmenheder følger der en app, som benyttes til at styre eller ændre opsætning på Overfaldsalarmen / Tryghedsalarmen. Til hver alarmenhed oprettes en bruger med eget brugernavn og adgangskode. Brugeren kan logge ind og se den rute, som enheden har gået eller kørt, og samtidig kan man se, hvor alarmen befinder sig netop nu.

Hver Overfaldsalarm / Tryghedsalarm har et unikt nummer, så det er nemt at finde frem til enheden, hvis den skulle blive væk. GSA Secure App’en kan også benyttes til at afmelde en eventuel fejlalarm. Skulle man ved en fejl aktivere sin alarm, kan man ved hjælp af app’en sende en besked til alle modtagere af alarmen, så de ved, at det var en fejl, og at alarmen skal ignoreres.

Når alarmen er gået, kan alle vagtselskaber og vagter, der er tilknyttet, med det samme følge med “live”, og de får hurtigt besked om, hvor de skal sætte ind.
Efterfølgende kan de via deres app beskrive hændelsen med billeder, video og tekst, så man kan dokumentere hændelsen overfor myndigheder og andre.

Alarmerne kan også virke som “stand alone” – altså uden tilkobling af GSA Secure App.


Det er ganske GRATIS og så kan du tilmed få online vejledning...

Udfyld formen og få tilsendt et login til GSA Server.

Husk at afprøve vores Alarmplatform!

DOWNLOAD

Hent GSA Secure App ned til din Smartphone

IOS App er under udvikling!

GSA Secure Alarmplatform

Giver adgang til alle funktioner, nem at administrere og giver dig et hurtigt overblik.

Alle ser på samme alarmplatform

GSA Secure alarmplatform viser samme billede til alle aktører. Det betyder, at du som kunde ser nøjagtigt det samme på skærmen, som alarmcentralen og vagtselskabet ser. Det gør det nemmere for alarmcentral, vagtselskab og virksomhed at kommunikere internt, så misforståelser undgås.

Vagtselskab og vagt kan på deres mobiltelefon følge alarmenhedens position, så snart alarmen aktiveres. På den måde sikrer vi, at det altid er den vagt, som er tættest på, der kommer dig eller din medarbejder til undsætning. Det giver hurtig udrykning og større tryghed til dine medarbejdere – og netop de to aspekter er GSA Secure’s vigtigste formål og absolut højeste prioritet.

Alarmplatformen får enderne til at mødes…

Alarmplatformen er stedet, hvor man som administrator skaber sig det store overblik. Her kan man opsætte flere Overfaldsalarmer eller Tryghedsalarmer og man kan nemt følge alle enhederne på det digitale oversigtskort.

Alarmplatformen er nem at overskue og kan betjenes af de fleste – også folk uden IT-kundskaber. GSA Secure sørger for grundig oplæring af den person, som skal betjene alarmplatformen i det daglige, og skulle der mod forventning opstå problemer, er I altid velkommen til at kontakte os.

Tanken bag sikkerhedsniveauet

Ikke alle virksomheder eller personer har samme behov for sikkerhed eller tryghed. Derfor kan du hos GSA Secure vælge det sikkerhedsniveau, som passer til din eller din virksomheds aktuelle behov. Skulle behovet ændre sig, er det nemt og hurtigt at tilpasse sikkerhedsniveauet.

Få en uforpligtende demo

Udfyld formularen og modtag et login til GSA Secure Alarmplatformen. Ikke alle funktioner vil være aktive, faktisk kun en mindre del. Men det giver dog en fornemmelse af hvor enkel, overskueligt og smart alarmplatformen er opsat.

Til demoudgaven kan du samtidig få tilsendt en demoalarm helt uden beregning i 30 dage...  

Rigtig god fornøjelse!


GSA Secure er et alarmselskab, som står for sikkerhed af personer i deres erhverv.

GSA Server er alarmplatformen, som styrer og kontrollerer alle sikkerhedsfunktioner.

GSA Protect er indgangen for vagtselskaber og personer inden for sikkerhedsbranchen.