Den er meget lille, men yderst effektiv

Hvis man arbejder et sted, hvor risikoen for overfald følger med som en del af jobbet, er en lille overfaldsalarm fra GSA Secure et yderst effektivt værktøj. Med alarmen er hjælpen aldrig langt væk, det giver større tryghed og dermed langt bedre overskud i hverdagen.

Læs her om
Overfaldsalarmer

Z

Alarmen skal virke under alle tænkelige forhold

En Overfaldsalarm skal virke, når man har brug for den. Derfor leverer vi kun de bedste og mest stabile alarmer. De er gennem testede og udmærker sig ved at have en lang batteritid og en god holdbarhed. De er både støv- og vandtætte, så de kan holde til livet på arbejdspladsen, og de er ekstremt nemme at betjene. Har din virksomhed et specielt behov eller ekstra krav til alarmen, så kontakt os, så vi kan finde den helt rigtige løsning.

Vind dette flotte "sikkerhedsnet"

Ta' en hurtig Quiz som består af en kort række spørgsmål, hvor du får klar besked med det samme, om du er klædt på i forhold til brug af Tryghedsalarmer i virksomheden.

Quizzen er lavet med et glimt i øjet og for at du kan få indblik i, om din arbejdsplads kunne have gavn af en Tryghedsalarm.

Klik på knappen, når du er klar til at tage en hurtig quiz. Testen er 100% anonym og vi kontakter dig kun såfremt dette ønskes.

Eller hvis du ønsker at vinde dette flotte sikkerhedsnet med godter?

Få ekstra sikkerhed på jobbet

Mange mennesker er hver eneste dag i fare og utrygge på deres job. Især de offentlige ansatte er udsat for vold og trusler på arbejdspladsen – kvinderne mere end mændene.

Tallene fra Danmarks Statistik og det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA) viser problemet er stigende. Antallet der er blevet udsat for vold og trusler er steget markant fra 2009 – 2015 med hele 42 procent, NFA bekræfter den kedelige tendens.

I 2018 havde hele 8,5 pct. af alle kvinder i job har været udsat for fysisk vold på arbejdspladsen, hvor det tilsvarende tal for mænd var 3,4 pct. 11 pct. var udsat for trusler om vold, mens det drejer sig om 5,9 pct. for mændene.

Men sådan behøver det ikke at være. Med en Overfaldsalarm fra GSA Secure er hjælpen altid i nærheden. Alarmen kan også have en forbyggende effekt, da mange måske tænker sig en ekstra gang om, når de ved man bære en overfaldsalarm.

Tallene er fra undersøgelsen ’Arbejdsmiljø og helbred i Danmark 2018’, som er udført af NFA på baggrund af flere end 27.000 interviews med medarbejdere fordelt på arbejdsmarkedet.

GSA Brochure

 Et overfald kan komme ud af det blå!

“Overfaldsalarmen fra GSA Secure, giver mig en større sikkerhed i hverdagen, og skaber dermed den tryghed, jeg har behov for, for at udfører mit arbejde effektivt. Det er godt at vide, at alarmen altid er lige ved hånden og skulle der ske noget, er hjælpen tæt på.”

Thomas P-Vagt

I brochuren finder du en beskrivelse af vores services til Overfaldsalarmen.

 

Din sikkerhed har første prioritet

Vold og verbale overfald mod parkeringsvagter er nogle steder et stigende problem. ”Lunten på folket er blevet kortere med årene og de er meget hurtigere til verbalt at overfuse os. Der er desværre en lille gruppe personer, som ikke har en automatisk stop knap, når først de er kørt ud af sporet”. Fortæller Thomas, som til daglig er P-vagt. Her optrappes situationen meget hurtigt og kan ende i en fysisk udadreagerende reaktion.

Et større dansk P-selskab, har derfor taget konsekvensen. De har valgt, at alle deres P-vagter skal have en Overfaldsalarm fra GSA secure, som en del af løsningen på den personlige sikkerhed.

Det er ikke altid, at interaktionen mellem P-vagten og borgeren sker, hvor der er andre tilstede og det SKAL være muligt for deres P-vagter at få den fornødne hjælp så hurtigt som muligt. Overfaldsalarmen har også det formål, at de virker forebyggende, så de tilspidsede situationer forhåbentlig bliver færre med tiden.

Giver større tryghed i arbejdet med udsatte personer

En af GSA Secure’s kunder driver et krisecenter og har derfor personale, som arbejder på alle tider af døgnet. De tilbyder husly og hjælper personer, som har været udsat for vold og trusler i hjemmet. Beboerne er ofte presset psykisk og reagere derfor nogle gange ikke helt rationelt. Da en kollega en dag blev overfaldet af en beboer, følte mange sig efterfølgende utrygge for, at en lignende situation igen skulle opstå.

Det tog lederne af krisecenteret konsekvensen af og besluttede, at de skulle have overfaldsalarmer i huset. For som lederne siger ”Ingen skal være bange for at gå på job”.

Medarbejderne er meget glade for tiltaget med den viden om, at ét tryk på Overfaldsalarmen, så er hjælpen på vej. Det gør, at personalet nu kan hjælpe beboerne som tiltænkt og alle kan føle sig trygge og sikre.

Kontakt vores salgs og support team på +45 8643 9100 for at høre mere om, hvordan vi kan sikre Jeres personlige sikkerhed.

Hvem kan have gavn af en Overfaldsalarm?

Alle, som i sit arbejde har interaktion med andre personer kan i princippet blive udsat for overfald eller trusler og dermed have brug for en Overfaldsalarm.
Dog er der alligevel nogle brancher, som skiller sig ud, da risikoen for overfald/trusler her er væsentlig større end normalt. Vi har beskrevet nogle af dem herunder.
I arbejdet med udsatte af forskellige karakter, kan man aldrig forudsige, hvordan personen vil agere ud fra omgivelserne. Usikkerheden i en situation, hvor man er bevidst om, at hjælpen i form af evt. en kollega måske er langt væk eller slet ikke tilstede, kan reduceres betydeligt i form af en Overfaldsalarm. Vælges der et abonnement inkl. alarmcentral er hjælpen ikke længere væk end ét tryk på alarmen og der kan kommunikeres direkte med hjælpen i den anden ende.
Undersøgelsen fra ’Arbejdsmiljø og helbred i Danmark 2018’ viser, at ikke mindre end 30,7 pct. af social- og sundhedsassistenter har været udsat for fysisk vold og hele 32 pct. har været udsat for trusler om vold på arbejdspladsen.

Det er rigtig mange forskellige slags mennesker i forskellige aldre og fysisk form som der mødes dagligt. Tiden til at være der for mennesket er der ikke meget af, hvilket kan gøre, at en situation kan eskalere hurtigt og udvikle sig voldsomt.

Som P-vagt møder man mange forskellige slags mennesker. Mange er måske stressede over tiden og fare hurtigt op ved udsigten til en uforudset udgift, som en p-bøde nogle gange er. Nogle bliver endda så hidsige, at de ikke kan kontrollere sig selv og hvor trusler om vold og volden selv ikke er langt fra ord til handling.
Man kan være ret udsat som chauffør. Det kan være alt lige fra overfald til ulykker, man ikke kan forudsige. Når man køre med andre mennesker, ved man aldrig hvilken situation man har sat sig selv i. Man ved aldrig, om det er nogle, som har tænkt sig at snyde f.eks. med betaling eller hvor i landet man skal hen – hvor kommer hjælpen fra? Alt afhængig af situationen, er det slet ikke sikkert man har mulighed for at kalde på hjælp eller håndtere en mobil telefon, hvis man har sådan en på sig. Det er her en Overfaldsalarm fra GSA Secure kan hjælpe.
I arbejdet som dørmand, har man ofte kontakt til mennesker som er påvirkede af den ene eller anden substans. Det er et udsat job, som er en nødvendighed for at opretholde ro og orden. Desværre, er det ikke altid alle, der er lige enige i, de beføjelser en dørmand har for netop at kunne udføre sit job. Det føre ofte til konflikter, som meget hurtigt kan eskalere, hvor hurtig hjælp er en nødvendighed. Ikke bare for dørmanden men også den anden involverede part for at sikre mest mulig sikkerhed omkring situationen.
Der er selvfølgelig mange flere brancher, som kan have gavn af en Overfaldsalarm, som ikke er beskrevet her. Hvor ens arbejde gør man er mere udsat end andre og den personlige sikkerhed meget hurtigt kan blive sat på prøve. Hvor en Overfaldsalarm gør, at man er i bedre stand til at udføre sit job, da muligheden for hurtig hjælp er lige ved hånden.

Vælg en Overfaldsalarm som er stabil og sikker

Serie 8 er et godt bud på en Overfaldsalarm, der er gennemtestet – som alle vores modeller – og kan holde til det meste.

Fås i Sort

GSA Secure

Alarm Serie 8

Med bælteclips

GSA Secure

Alarm Serie 8

Med STOR SOS knap!

GSA Secure

Alarm Serie 8

Lille af størrelse og
simpel opladning

GSA Secure

Alarm Serie 8

Hurtig og enkel oplader

GSA Secure

Alarm Serie 8

Fås i Sort

GSA Secure

Alarm Serie 8

Med bælteclips

GSA Secure

Alarm Serie 8

Med STOR SOS knap!

GSA Secure

Alarm Serie 8

Lille af størrelse og
simpel opladning

GSA Secure

Alarm Serie 8

Hurtig og enkel oplader

GSA Secure

Alarm Serie 8

GSA Secure Serie 8 leveres fuldt funktionsdygtig og klar til brug med præ-installeret SIM-kort. Der er absolut INGEN tekniske opsætninger!

Størrelse: 64 x 39 x 19 mm  Vægt: 55g

Mobilnetværk: TDC eller Telenor 2G/3G/4G GSM/GPRS. Frekvens: 2G: 900/1800MHz 3G HSPA: B1/B8 4G LTE CAT-1: B1/B3/B7/B8/B20

GPS følsomhed: Tracking: -165dBm. Re-acquisition: -160dBm. Acquisition: -148dBm. GPS nøjagtighed: 5-10 meter

Farve: Sort

Alarmcentralen kan se hvor enheden befinder sig via GPS direkte, indbygget 2-vejs kommunikation når der afgives alarm.

Kapasitet: 1100mAh. Standby tid: op til 7 Dage. Arbejdstid: max. 72 timer

Garanti: 1 år. Skulle enheden gå i stykker efter garantiens udløb eller bortkomme, kan en ny enhed erhverves for opstartsprisen.

GSA Secure introducerer et helt nyt alarmsystem, der giver en unik sikkerhed, fordi 3Way Secure arbejder med hele tre forskellige metoder til at få alarmsignalet sikkert frem til modtageren:

  • SMS Alarm: Ved alarm sender enheden SMS med alarm info til GSA Server.
  • Tele Alarm: Ved alarm ringer enheden automatisk op til Alarmcentralen.
  • Data Alarm: Ved alarm sender enheden data via ”skyen” til GSA Server.

3Way Secure sikre dig, at skulle du komme ud for en ulykke, så slipper vi dig ikke førend du er i sikkerhed og i trygge omgivelser. Hermed får du ikke bare en lille og smart Overfaldsalarm/Tryghedsalarm. Du får en alarm, der er tre gange så sikker. GSA Secure kan som de eneste på markedet leverer denne specifikke og yderst effektive løsning.

 

Vi sidder klar til at rådgive dig

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Benyt enten kontaktformularen nederst på siden eller klik på knappen, så kontakter vi dig inden for 24 timer. Ellers er du velkommen til at ringe på tlf. 8643 9100. Telefonen er åben fra kl. 8.30 til 16.00. Fredag fra 8.30 til 15.00.

Vi sidder klar til at rådgive dig

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Benyt enten kontaktformularen nederst på siden eller klik på knappen, så kontakter vi dig inden for 24 timer. Ellers er du velkommen til at ringe på tlf. 8643 9100. Telefonen er åben fra kl. 8.30 til 16.00. Fredag fra 8.30 til 15.00.

Prøv en demoalarm

Nu kan du afprøve en Demo Tryghedsalarm helt uden beregning i 30 dage. Hermed får du nemlig mulighed for at teste Overfalds- eller Tryghedsalarmen i det miljø, hvor den dagligt skal virke. Samtidig får du også mulighed for at afprøve Alarmplatfomen og GSA Secure App.

Udfyld formen og klik på send. Så kontakter vi dig med henblik på at opsætte en demoalarm til dig.

På forhånd tak!


GSA Secure er et alarmselskab, som står for sikkerhed af personer i deres erhverv.

GSA Server er alarmplatformen, som styrer og kontrollerer alle sikkerhedsfunktioner.

GSA Protect er indgangen for vagtselskaber og personer inden for sikkerhedsbranchen.